10 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Monika Milewska to autorka książki o historii kulinariów w PRL „Ślepa kuchnia. Jedzenie i ideologia w PRL”
fot. Anna Jakubowska/materiały prasowe Państwowego Instytutu Wydawniczego

Śniadanie wiosenne, zakazane zajączki i kulinarna cenzura. Tak wyglądała Wielkanoc w czasach PRL-u

Monika Milewska to autorka książki o historii kulinariów w PRL „Ślepa kuchnia. Jedzenie i ideologia w PRL”

Zobacz również

Niesamowite odkrycie w Jaskini Raj! Lew jaskiniowy, mamut i nosorożec [FOTO, FILM]

Niesamowite odkrycie w Jaskini Raj! Lew jaskiniowy, mamut i nosorożec [FOTO, FILM]

35. rocznica śmierci ks. St. Suchowolca. Akta zniszczone, sprawców nie wykryto

35. rocznica śmierci ks. St. Suchowolca. Akta zniszczone, sprawców nie wykryto

Polecamy

Uciekł z robót przymusowych z Niemiec. Działał w ruchu oporu. Zginął w KL Auschwitz

Uciekł z robót przymusowych z Niemiec. Działał w ruchu oporu. Zginął w KL Auschwitz

Narodowe Zjednoczenie Wojskowe na Mazowszu Północnym

Narodowe Zjednoczenie Wojskowe na Mazowszu Północnym

„Instytucje o nie dbają, chuchają". O pierwszych „kierowczyniach” w czasach PRL-u

„Instytucje o nie dbają, chuchają". O pierwszych „kierowczyniach” w czasach PRL-u